Rekisterit laskutusohjelmassa

Finvoicer-laskutusohjelmaan sisältyy sekä asiakas- että tuoterekisterit ilman erillistä maksua. Asiakasrekisteriin voit lisätä niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaasi. Asiakkaan luominen on helppoa ja vaivatonta.

Lisäämme asiakasrekisterisi laskutusohjelmaan maksutta. Voit lisätä asiakaskohtaisia tietoja, jotka välittyvät automaattisesti suoraan asiakkaalle lähetettävälle laskulle, kuten esimerkiksi asiakaskohtaisen tekstin, tietyt maksuehdot, laskun lähetystavan tai vaikkapa asiakaskohtaisen alennusprosentin. Asiakastiedoissa on myös kommunikaatioloki, johon voit merkitä asiakaskohtaisia muistiinpanoja. Rekisteristä näet myös asiakaskohtaiset laskutushistoriat.

Tuoterekisteriin voit lisätä tuotteesi niin suomen- kuin englannin kielellä. Tuotteiden lisääminen onnistuu myös laskua luodessasi, jolloin voit tallentaa uuden tuotteen suoraan tuoterekisteriin. Mikäli yritykselläsi on valmis tuoterekisteri sähköisessä muodossa, lisäämme sen maksutta puolestasi ohjelmaan. Jos olet lisännyt tuotteellesi myös englanninkielisen nimen ja olet luomassa englanninkielistä laskua, ohjelma hakee tuotteiden nimet automaattisesti rekisteristä ja kääntää ne laskulle.

Automaattinen varastoseuranta

Voit lajitella tuotteita lisäämiesi kategorioiden alle, mikä helpottaa tuoteseurantaa sekä raportoinnin seuraamista. Voit asettaa tuotteille myös varastoseurannan, jolloin ohjelma vähentää varastosaldoa automaattisesti laskutustietojen mukaisesti.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa vaikka heti

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös