Asiakascase Domainkeskus

Domainkeskus on kotimainen domainrekisteröinti- ja webhosting-palveluntarjoaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2000. Domainkeskuksen moderni ja huipputurvallinen datakeskus sijatsee Turun keskustassa. Muun muassa saumattomasti kahden operaattorin kautta kulkevat verkkoyhteydet ja dieselgeneraattorivarmennettu sähkön syöttö varmistavat Domainkeskuksen palveluiden jatkuvan toiminnan.

Ongelma

Domainkeskus lähettää tuhansia laskuja kuukaudessa. Laskujen tulostamiseen, kuorittamiseen ja postiin kuljettamiseen kului päivittäin todella paljon aikaa. Tämän toistuvan laskutusrutiinin ohella oli seurattava avoimien laskujen maksamista ja tarvittaessa muistutettava asiakkaita avoimista laskuista.

Laskujen lähetysmäärän ollessa noinkin suuri, on selvää, että myös viitteettömiä sekä yli- ja alimääräisiä suorituksia tulee runsaasti. Näiden suoritusten kohdistaminenkin vei paljon aikaa.

Ratkaisu

Integroimme laskutusohjelmamme suoraan Domainkeskuksen toiminnanohjausjärjestelmään, josta laskutusaineisto tulee meille nyt automaattisesti. Me lähetämme laskut aineiston mukaisesti joko postitse, sähköpostitse tai verkkolaskuna ja valvomme, että laskut tulee suoritetuksi. Jos laskua ei makseta, lähetämme asiakkaalle automaattisesti maksuhuomautuksen ja otamme tarvittaessa toimeksiannon perittäväksi.

Kohdistamme tulevat suoritukset oikeisiin laskuihin ja tilitämme valmiiksi kohdistetut laskut päivittäin Domainkeskukselle. Selvitämme viittettömät suoritukset sekä ali- ja ylimaksut Domainkeskuksen puolesta.

Hoidamme myös Domainkeskuksen kirjanpidon sekä palkanlaskennan. Aineisto siirtyy järjestelmämme sisällä sähköisesti suoraan kirjanpitoon.

Yhtenä huomiona on myös merkittävä rahankierron nopeutuminen. Keskimääräinen maksuaika laskun päiväyksestä tammikuussa 2014 oli 27,89 päivää, kun se Finvoicerin käyttöönoton jälkeen on tippunut reippaasti, maksuajan ollessa huhtikuussa 2015 16,75 päivää.

Domainkeskuksen toimitusjohtaja Pekka Salo
"Finvoicerin käyttöönotto vapautti meiltä yhden henkilön työpanoksen käytön yrityksen ydinliiketoimintaan"

Pekka Salo
toimitusjohtaja
Domainkeskus / Euronic Oy

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös