Asiakascase Duo-Palvelut

Duo-Palvelut Oy on vuonna 1995 perustettu rakennusalan yritys. Duo-Palvelut tarjoaa kaikki rakennusalan palvelut "avaimet käteen" -periaatteella. Palvelut kattavat myös putki- ja sähköasennustyöt.

Ongelma

Ongelmana Duo-Palveluilla oli taloushallinnon toimintojen jakautuminen eri toimijoille. Laskut luotiin erillisessä laskutusohjelmassa ja kirjanpitoaineisto lähetettiin kirjanpitäjälle.

Ratkaisu

Duo-Palvelut siirtyi käyttämään laskutusohjelmaamme, jolla ratkaistiin laskujen tulostamiseen, kuorittamiseen ja lähettämiseen kulunut aika. Samalla saatiin myös automaattinen maksuvalvonta, maksuhuomautuksen ja perintä hoidettua.

Duo-Palvelut luottivat myös kirjanpitonsa meidän hoidettavaksemme. Nyt aineisto siirtyy automaattisesti laskutusohjelmastamme kirjanpitoon eikä yrittäjän tarvitse kirjanpitoaineistoa mihinkään lähettää. Myös kuittitaistelu jää unholaan, kun kuitista otetaan kuva ja lähetetään meille, jolloin paperikuittia ei tarvitse enää säästää.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös