Asiakascase Materflow

Materflow Oy on 2013 perustettu 3D-tulostuksen erikoisosaaja. Osaava henkilökunta sekä markkinoiden parhaat laitteet yhdistettynä laajaan yhteistyöverkostoomme takaavat rajattomat mahdollisuudet sekä varman laadun. Materflow tuottaa niin pikamallit kuin lopullisen tuotteen, myös sarjatuotanto on mahdollista. Tarvittaessa asiakkaiden käytössä on myös Materflow:n suunnitelupalvelu.

Ongelma

Toiminnan kasvaessa Materflow alkoi suunnittelemaan verkkokaupan avaamista. Verkkokaupan toimittajaksi löytyi Whitestone Oy. Seuraavaksi vuorossa oli laskutusmahdollisuuden lisääminen maksuvaihtoehdoksi.

Ratkaisu

Materflow oli jo ennestään asiakkaamme ja he käyttivät laskutukseen Finvoicer-laskutusohjelmaamme. Materflow:n toimitusjohtaja Mark Poutanen halusi meidät hoitamaan myös verkkokaupan kautta lähteviä laskuja. Integroimme laskutusohjelmamme Whitestonen rakentamaan verkkokauppaan ja nyt myös verkkokaupasta tilattujen tuotteiden laskut lähtevät kauttamme eikä maksuvalvonnastakaan tarvitse huolehtia, sillä me hoidamme sen.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös