Asiakascase Medialiiga

Medialiiga Oy on ulko- ja bussimainontaan keskittynyt yritys. Heidän palveluihin kuuluu kaikki mainonnan suunnittelusta aina toteutukseen ja kehitykseen asti. Pääasialliset toimialueet ovat Varsinais-Suomi, Tampere ja viimeisimpänä Kuopion alue. Yhteistyökumppaneiden kautta Medialiiga kattaa lähes koko Suomen.

Ongelma

Vuodesta 2012, jolloin Medialiiga Oy alkoi tarjota ulkomainontaa, on heidän kasvuvauhtinsa ollut kova. Vanhat järjestelmät eivät tukeneet enää Medialiigan uutta liiketoimintaa, joka vaati reaaliaikaista tietoa jotta johto pystyisi reagoimaan muutoksiin mahdollisimman nopeasti. Medialiigan myyjät viettävät paljon aikaa asiakkaiden luona ja tärkeää oli, että he voivat tehdä laskun vaikka tien päältä.

Ratkaisu

Tarjosimme Medialiigalle kokonaisvaltaista ratkaisua, missä he luovat laskut pilvipalveluna toimivassa Finvoicer-laskutusohjelmassa. Ostolaskut vastaanotetaan postitse, verkkolaskuna tai sähköpostiin ja kaikki ohjataan suoraan käyttöliittymään, josta Medialiiga siirtää laskun maksuun virtuaaliviivakoodin avulla. Kaikki laskutustieto siirtyy automaattisesti kirjanpitoon, muut tositteet ja kuitit toimitetaan meille kuvina.

Laskutusohjelmasta Medialiiga näkee suoraa myyjäkohtaiset kauppamäärät, mikä on motivoinut myyjiä ja vähentänyt palkanlaskentaan kuluvaa aikaa. Kaikki taloudenhallintapalvelut pystytään nykyisin toteuttamaan kustannustehokkaasti saman katon alta ja tärkeä tieto on aina nähtävillä.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös