Asiakascase TUTO Hockey Oy

TUTO Hockey on turkulainen Mestiksessä pelaava jääkiekkojoukkue, joka on perustettu 1929. Ennen Turun Tovereinakin tunnetun joukkueen nimi vaihtui TuTo Hockeyksi vuonna 1988, kun jääkiekkojaosto erkani emoseurasta ja edelleen TUTO Hockeyksi vuonna 2011. Kaudella 2014 - 2015 TuTo sijoittui Mestiksessä neljänneksi.

Ongelma

TUTOn kiekko kulki, mutta taloushallinnon ratkaisut oli eri toimijoiden hoidossa. Laskut luotiin erillisellä laskutusohjelmalla ja lähetettiin itse, myös maksuvalvonta hoidettiin itse. Myöhästyneista laskuista muistutettiin, kun ehdittiin ja laskut siirrettiin tarvittaessa perintään ulkoiselle toimijalle. Myyntiä seurattiin erillään olevalla ohjelmistolla ja kirjanpitoaineistot lähetettiin tilitoimistolle.

Taloushallinnon ratkaisuissa oli siis mukana omien työntekijöiden lisäksi 4 eri toimijaa puhumattakaan siitä, paljonko aikaa laskujen tulostamiseen, postiin kiikuttamiseen ja maksuvalvontaan kului.

Ratkaisu

Nyt taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Laskut luodaan meidän Finvoicer-laskutusohjelmassa, josta ne lähtevät TUTOn haluamalla tavalla automaattisesti asiakkaalle. Maksuvalvonta on osana palvelua, jolloin maksuhuomautukset lähtevät automaattisesti tai TUTOn hyväksynnän jälkeen. Laskut siirtyvät tarvittaessa meidän perittäväksemme samassa järjestelmässä.

Myyntiä voidaan seurata useilla eri tavoilla laskutusohjelman tuottamista raporteista.

Kun tilitoimistopalvelutkin ovat hoidossamme, siirtyvät kirjanpitoaineistot sähköisesti samaa putkea pitkin eikä TUTOn työntekijöiden tarvitse niitä meille toimittaa. Tämä näkyy manuaalisen työn vähenemisessä sekä tietenkin taloushallinnon kustannuksissa.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen
"Nyt myyntilaskut lähtevät automaattisesti, ostolaskut vastaanotetaan sähköisesti ja tiedot menevät suoraan kirjanpitoon. Voimme keskittyä oleelliseen."

Dani Aavinen
toimitusjohtaja
TUTO Hockey Oy

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös