Asiakascase Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunnan rakentama valokuituverkko valmistui tammikuussa 2015. Aktiivisia käyttäjiä on yli 250 ja, kun varaussopimuksen tehneet otetaan mukaan, on liittymien kokonaislukumäärä 338. Lisäksi osuuskunta on rakentanut kaava-alueiden sähköistämisen yhteydessä valokuituvalmiuden noin 45 tontille. Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta haki maanlaajuisesti yhteistyökumppania laskutukseen ja päätyi valinnassaan meihin. Asiakkaita, joita laskutetaan kuukausittain, heillä on yli 250. Lisäsimme järjestelmäämme heidän toimittamansa asiakas- ja tuoterekistert, joiden pohjalta loimme heille valmiit asiakasryhmät. Yli 250 laskun luomiseen ja lähettämiseen kului aikaa alle 5 minuuttia. Laskut lähtevät nyt automaattisesti kuukausittain. Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunnan ei enää tarvitse huolehtia laskujen lähettämisestä eikä maksuvalvonnasta, vaan me hoidamme sen heidän puolestaan, unohtamatta mahdollisia maksuhuomautuksia tai perintätoimia.

Ongelma

Yli 250 laskun lähettäminen kuukausittain on erittäin työlästä, suoritusten seurantaa ja maksuhuomautusten lähettämistä unohtamatta. Tämän vuoksi Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta lähti etsimään yhteistyökumppania laskutuksen hoitamiseen maanlaajuisesti.

Ratkaisu

Kilpailutuksen jälkeen Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta päätyi valinnassaan meihin. Tärkeimmiksi kumppanin valintaan vaikuttaneiksi kriteereiksi nousivat laskujen automaattinen lähetysprosessi, maksuvalvonta sekä mahdollisen perinnän onnistuminen saman katon alta. Automaattinen lähetysprosessi säästää osuuskunnan toimijoilta todella paljon aikaa. Joka kuukausi.

Laskut luotiin kerran ja siitä lähtien laskut ovat muodostuneet automaattisesti kuukausittain. Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta käy hyväksymässä laskut ja tekemässä mahdolliset muutokset valmiina oleviin laskuihin, minkä jälkeen me hoidamme laskujen lähettämisen, maksuvalvonnan, mahdollisen perinnän, maksujen kohdistamisen sekä suoritusten tilittämisen.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös