Asiakascase TVT Asunnot

TVT Asunnot Oy on Turun kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on alallaan Turun alueen suurin. TVT Asunnoilla on kaikkiaan yli 11 000 huoneistoa, joissa on vuokralla n. 19 000 asukasta. TVT Asuntojen vuokra-asunnot ovat vapaarahoitteisia ja arava- tai korkotukilainoitettuja.

Ongelma

TVT Asunnot hakivat kokonaisvaltaista kumppania perintään ja haastehakemuksien laatimiseen. Heille oli tärkeää, että kumppani on joustava ja pystyy tuottamaan heille räätälöidyn ratkaisun. TVT Asuntojen toiminta vaatii perintäkumppanilta alan tuntemusta.

Ratkaisu

Rakensimme TVT Asunnoille täysin oman käyttöliittymän, johon he syöttävät perintätoimeksiannot ja pääsevät seuraamaan perinnän tilaa. TVT Asunnoille nimettiin vastuuhenkilöt, jotka vastaavat perinnän tehokkuudesta sekä haastehakemusten ja niihin liittyvien lisätietojen toimittamisesta käräjäoikeuksille.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa jo tänään

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös