Digi- ja teknologiayritykset

Jos yrityksesi ydintoiminta toimii diginä, niin miksi taloushallinto olisi poikkeus? Hoida yrityksesi talousasiat sähköisesti Finvoicerin laskutuspalvelussa.

Finvoicer on moderni taloushallintotalo, jossa kaikki tiedonsiirto tehdään sähköisesti, eikä sinun tarvitse enää pyöritellä papereita, vaan kuititkin voi kuvata sovelluksessamme sähköisiksi ja lähettää suoraan kirjanpitäjälle muutaman napin painalluksella. Vaikka pyrimmekin olemaan paperiton tilitoimisto, onnistuu laskujen lähettäminen kauttamme asiakkaiden toiveiden mukaan verkkolaskulla, sähköpostilaskulla ja perinteisellä postilaskulla.

Selainpohjaisen palvelumme ansiosta voit tehdä töitä missä ja milloin tahansa, eikä työsi ole sidottu paikkaan tai laitteeseen. Finvoicerin ohjelma on täysin talon omien koodarien kädenjälkeä, joten halutessanne esimerkiksi aikaisemmin käytössä olleen toiminnanohjausjärjestelmän käytön jatkaminen onnistuu integraation avulla.

Alla esimerkkejä hotelli- ja kassajärjestelmistä, joihin Finvoicerin laskujen elinkaaripalvelut on integroitu.

Täytä sivun reunasta tai lopusta löytyvä yhteydenottolomake ja rakennetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu taloushallintoon.

Automatisoi taloushallintosi ja jätä yhteydenottopyyntö

ylös