Hotellit ja ravintolat

Kun osto- ja myyntitapahtumia tulee päivittäin kymmeniä, ellei satoja, on tärkeää että järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen. Meiltä saat saman katon alta vaivattoman taloushallinnon sekä integroidun laskutusjärjestelmän käyttöösi toimivaa kassajärjestelmäkumppania unohtamatta. Esimerkiksi hotellijärjestelmässä luotu laskuaineisto liikkuu automaattisesti taloushallinnon järjestelmään, josta laskut lähtevät asiakkaillenne ja me hoidamme halutessanne maksuvalvonnan ja kassamyynnit päivittyvät automaattisesti taloushallinnon lukuihin. Voimme siis integroida Finvoicerin laskutuspalvelun ja kirjanpitopalvelut, jo käytössä olevaan järjestelmäänne, jolloin säästät aikaa ja vaivaa taloushallinnossa, eikä yrityksesi tarvitse murehtia kokonaan uusien järjestelmien käyttöönotosta.

Alla esimerkkejä hotelli- ja kassajärjestelmistä, joihin Finvoicerin laskujen elinkaaripalvelut on integroitu.

Laskut maksuvalvonnalla asiakkaalle suoraan kassajärjestelmästä

Haluatko laskut asiakkaillesi suoraan kassajärjestelmästä ilman vaivaa siitä, maksaako asiakkaasi?

Kun kassajärjestelmäsi on integroitu Finvoicerin laskujen elinkaaripalveluihin, sinun ei tarvitse huolehtia maksuvalvonnasta. Laskut siirtyvät automaattisesti kassajärjestelmästäsi Finvoiceriin ja me hoidamme laskujen lähetyksen, maksuvalvonnan, laskutukseen liittyvän asiakaspalvelun, reskontran, yli- ja alisuoritusten kohdistamisen, viitteettömien suoritusten kohdistamisen sekä maksuhuomautusten lähettämisen sekä tarvittaessa myös perinnän haluamallasi tavalla. Kysy myös automaattisista tekstiviestimuistutuksista!

Ilmianna nykyinen kassajärjestelmätoimittajasi integraatiota varten tai valitse kumppani nykyisistä vaihtoehdoista

Finvoicer on integroitu lukuisiin toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmiin. Kysy meiltä, löytyykö käyttämäsi järjestelmä jo integraatiolistalta. Mikäli kassajärjestelmääsi ei ole vielä integroitu Finvoiceriin, ilmoita kassajärjestelmäsi meille ja me hoidamme integraation sujuvasti ja tehokkaasti.

Laskut ja kassamyynnit automaattisesti tiliöitynä reaaliaikaisesti suoraan tuloslaskelmalle

Kiinnostaako reaaliaikainen tuloslaskelma?

Luomme yhden ekosysteemin, jossa data liikkuu reaaliaikaisesti aina kassakirjauksesta tuloslaskelmalle saakka. Mikäli haluat päivittää taloudenhallinnan peruutuspeilistä eteenpäin, siirrä yrityksesi taloushallinto meille.
Laskuaineisto siirtyy automaattisesti esimerkiksi hotellijärjestelmästäsi Finvoiceriin ja me hoidamme laskujen elinkaaripalvelut aina lähetyksestä lähtien. Varausjärjestelmien kautta tehty myynti siirtyy rajapintaa pitkin tiliöitynä tuloslaskelmalle, kuten myös kassamyynnit, kun kassa suljetaan päivän päätteeksi.
Valitse haluamasi palvelut Finvoicerin tuoteperheestä ja johda yritystäsi reaaliajassa!
Täytä sivun reunasta tai lopusta löytyvä yhteydenottolomake ja rakennetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu taloushallintoon.

Automatisoi taloushallintosi ja jätä yhteydenottopyyntö

ylös