Moderni tilitoimisto

Luotettava kirjanpidon kumppani


Finvoicer on täydellinen valinta yrityksenne tilitoimistoksi, mikäli haette osaavaa, nykyaikaista ja sähköiseen taloushallintoon erikoistunutta tilitoimistoa. Meillä aineisto siirtyy sähköisesti aina alkuperäisestä laskusta tilinpäätökseen asti ja kuitit voitte lähettää meille kuvina.

Tulosseuranta, raportointi ja sähköiset tiliotteet

Myyntilaskut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon laskua luotaessa pilvipohjaisessa käyttöliittymässä. Näin tapahtuu myös ostolaskujen saapuessa Finvoiceriin. Avoimien myyntilaskujen maksetuksi kuittaantuminen tapahtuu automaattisesti suorituksen saapuessa asiakasvaratilillemme. Finvoicerilla kirjanpito on reaaliaikaista ja tietoihin pääsee käsiksi milloin vain, missä vain.

Laadimme tuloslaskelman ja taseen sekä päivä- ja pääkirjat kuukausittain sähköisesti asiakkaillemme. Näiden perusraporttien lisäksi Finvoicerista saa mm. seuraavat raportit haluamaltaan ajalta: lähetetyt, avoimet, keskeneräiset ja vahvistamattomat myyntilaskut, suoritukset, viivästyskorot sekä ALV-erittely –raportit. Lisäksi Finvoicerista saa raportit viivästyneistä laskuista, lähetetyistä muistutuksista sekä perintään siirtyneistä toimeksiannoista. Myyntiä voi seurata helposti myyjittäin, tuotteittain tai vaikka kategorioittain.

Verotili ja kausiveroilmoitus

Verotili on verottajan ylläpitämä asiakaskohtainen tili, joka luodaan asiakkaalle Verohallinnon toimesta automaattisesti, kun ensimmäinen tapahtuma ilmoitetaan tai maksetaan. Asiakas saa henkilökohtaisen viitteen, joka pysyy aina samana. Viitteen avulla maksetaan oma-aloitteisia veroja, kuten arvonlisäveroa ja työnantajasuorituksia, omalle verotililleen.

Verohallinto vaatii yritykselle määräämän ilmoitusjakson rajoissa kausiveroilmoituksen kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Kausiveroilmoituksella ilmoitetaan yrityksen toiminnasta aiheutunut joko arvonlisäveromaksu tai -palautus sekä työnantajasuoritukset.

Kausiveroilmoitukset hoituvat sähköisesti ja ne kuuluvat tilitoimistopalvelukokonaisuuteen. Asiakkaan kausiveroilmoitukset hoidetaan aina määräpäivään mennessä ja asiakkaalle ilmoitetaan aina tieto erääntyvistä maksusta tai mahdollisesta palautuksesta.


Tuto siirtyi täysin sähköiseen taloushallintoon

CASE TUTO Hockey

TUTO Hockey on turkulainen Mestiksessä pelaava jääkiekkojoukkue. TUTO Hockey keskitti taloushallinnon palvelut laskutuksesta tilinpäätökseen Finvoicerille.

Domainkeskus keskittyy ydinliiketoimintaan ja ulkoisti kirjanpidon Finvoicerille

CASE Domainkeskus

Domainkeskus on kotimainen domainrekisteröinti- ja webhosting-palveluntarjoaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2000. Finvoicer hoitaa Domainkeskuksen taloushallinnon laskutuksesta tilinpäätökseen asti.

Tarjous, josta et voi kieltäytyä

Jätä meille yritystietosi alla olevalla lomakkeella ja teemme sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä.

ylös