Rahoita yrityksesi laskut kauttamme

Laskutusohjelma sisältää mahdollisuuden laskujen rahoittamiseen. Finvoicer Rahoitus Oy tarjoaa joustavaa ja tehokasta laskurahoitusratkaisua, jolla saat rahoitusta myyntilaskujasi vastaan. Myyntisaatavat vapautuvat käteiseksi luotettavasti ja helposti. Kun olet aktivoinut laskurahoituspalvelut käyttöösi, voit itse päättää haluatko lähettää laskun asiakkaallesi vai rahoittaa sen, jolloin saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Sinun ei tarvitse odottaa eräpäivään asti saatavia tai huolehtia mahdollisesta muistuttamisesta tai perinnästä. Laskun myynti on erittäin helppoa: luot laskun ja lähettämisen sijaan klikkaat Myy lasku -painiketta, jolloin ohjelma näyttää rahoituskomission määrän ja voit valita myytkö laskun vai haluatko sittenkin lähettää sen asiakkaalle. Laskujen myynti huomioidaan reskontraraporteissa eikä erillistä järjestelmää tarvita. Rahoituskomissio alkaen 0,90 %.

Joustava

Valitse itse, mitkä laskut rahoitat
Saat rahat tilillesi nopeasti
Paranna maksuvalmiuttasi
Käytä varat tuottavammin

Pyydä tarjous tai kilpailuta rahoituspalvelusi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös