Keskity ydinliiketoimintaasi ulkoistamalla laskutusprosessit meille

Laskutuspalvelulla voit ulkoistaa ja automatisoida koko laskutuksen yksilöllisen sopimuksen mukaisesti. Laskutusrutiineihin, kuten laskujen tulostamiseen, kuorittamiseen sekä postimerkkien liimaamiseen ja postiin kuljettamiseen kuluva aika säästyy ydinliiketoimintaan ja esimerkiksi yrityksen kehittämiseen, markkinointiin ja tuotantoon.

Ilmainen laskutusohjelma
Käyttöönoton teemme sinulle helpoksi. Selvitämme parhaan mahdollisen tavan aineiston toimittamiseen tai vaihtoehtoisesti laskutuspalvelumme on mahdollista integroida yrityksesi omiin taustajärjestelmiin, kuten toiminnanohjaus- tai tilausjärjestelmään. Tämän jälkeen me hoidamme loput ja saat myyntireskontraraportit kuun loputtua kirjanpitoa varten. Lähtevät laskut voidaan personoida esimerkiksi yrityksen omalla logolla.

Muistutus- ja perintäpalvelu voidaan liittää räätälöidysti osaksi palvelua haluamallasi tavalla. Me valvomme, että laskut tulevat suoritetuiksi ja lähetämme mahdolliset maksuhuomautukset asiakkaillesi joko automaattisesti tai hyväksyntäsi jälkeen. Maksuhuomautuksen jälkeen jatkamme velkasaatavan perintää vapaaehtoisella perinnällä automaattisesti tai vaihtoehtoisesti vasta hyväksyntäsi jälkeen.

Kun laskutus on ulkoistettu asiansa osaavalle saatavienhallintatoimistolle, nopeutuu myös asiakkaiden maksaminen ja sen myötä rahankierto.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa vaikka heti

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös