Oma laskutusyksikkö Suomessa

Suomalaisia yrityksiä on jo siirtynyt ja tulee jatkossakin siirtymään lahden yli Viroon. Syinä on monesti kustannussäästöt tai lainsäädännön tarjoamat joustavammat toimintamallit. Me Finvoicerilla halusimme vastata kysyntään ja rakensimme laskutusratkaisun, joka sopii juuri Suomesta Viroon siirtyneille yrityksille.

Finvoicer tarjoaa laskutuspalvelun, joka on kustannuksiltaan edullinen, mutta ennen kaikkea jättää yrittäjälle aikaa keskittyä olennaiseen eli yrityksensä kehittämiseen ja ydinliiketoimintaan. Finvoicer toimii kuten erillinen suomalainen laskutusyksikkö. Sinä luot laskun selainpohjaisessa käyttöliittymässä ja me hoidamme loput laskun postittamisesta aina perintätoimiin asti.

Teidän ei siis tarvitse huolehtia laskun postittamisesta tai maksuseurannasta. Tämä kaikki kuuluu Finvoicerin laskukohtaiseen hintaan. Ainoastaan laskujen määrästä riippuva hinnoittelumme takaa ettet maksa turhasta. Maksat palvelusta tasan käyttösi mukaan.

Maksut kiertävät asiakasvaratilimme kautta, jolloin laskulla näkyy suomalainen tilinumero. Tämä mahdollistaa tehokkaan maksuseurannan. Asiakkaallesi taas suomalainen tilinumero on tuttu ja turvallinen. Jos laskutuksesta tulee kuitenkin kysyttävää, auttaa suomenkielinen asiakaspalvelumme paikallispuhelun hinnalla, niin sinua kuin asiakkaitasikin.

Laskut postitetaan Suomesta, jolloin ne saapuu asiakkaallesi aina ajallaan, mikä taas näkyy suoraan rahan kiertonopeudessa. Finvoicerin kautta voit myös lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja sekä sähköpostilaskuja.

Finvoicer kasvaa yritystoiminnan mukana. Et ikinä maksa turhasta. Toiminnan kasvaessa Finvoicer on integroitavissa toiminnanohjausjärjestelmääsi ja autamme mielellämme löytämään juuri sinulle oikean laskutusratkaisun.

Laskutusohjelma Suomessa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös