Luottotiedot laskutusohjelmasta

Olemme integroineet Bisnode Soliditetin luottotietopalvelun laskutusohjelmaan ja tiedot tulevat suoraan Finvoiceriin. Voit hakea luottotietoja sekä yrityksistä että yksityishenkilöistä. Vaihtoehdot yrityksen luottotietohaulle on yrityksen maksuhäiriöpaketti sekä yrityksen rating-paketti.

Maksuhäiriöpaketista löytyy yrityksen perustiedot, mihin rekistereihin yritys kuuluu ja onko yrityksellä luottotietomerkintöjä. Rating-paketti sisältää samat tiedot kuin maksuhäiriöpaketti, mutta se antaa huomattavasti laajempaa tietoa yrityksen maksukyvystä. Yksityishenkilön luottotietopaketista näet mahdolliset maksuhäiriöt sekä yritysyhteydet. Luottotietopalveluiden käyttäminen vähentää laskutukseen liittyviä riskitekijöitä.


Luottotiedot laskutusohjelmasta

Bisnode on Euroopan johtava digitaalisen yritystoimintainformaation tarjoaja. Heidän luottotietopalvelunsa on integroitu Finvoiceriin ja tiedot tulevat suoraan laskutushjelmaan. Voitte hakea luottotietoja sekä yrityksistä että yksityishenkilöistä.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa vaikka heti

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös