Me kotiutamme saatavasi

Yli 55.000 perintätoimeksiannon kokemuksella tiedämme, miten rahasi saadaan perittyä. Perinnän hoidamme vuosien kokemuksella tehokkaasti, mutta hienotunteisesti muistaen, että jokaisen toimeksiannon taustalla on asiakassuhteesi.

Toimeksiannon voi jättää suoraan Finvoicer-laskutusohjelmasta, jolloin pääsette seuraamaan perinnän etenemistä reaaliaikaisesti. Vaihtoehtoisesti voitte täyttää pikaperintälomakkeen. Toimeksiannon jättäminen on nopeaa ja maksutonta.

Kuluttaja velallisena

Perintätoimia, jotka kohdistuvat yksityishenkilöön, säädellään lain kohdassa 513/1999 Laki saatavien perinnästä. Perintälaki on pakottava velallisen hyväksi. Velallista ei voi asettaa lain säännöksiin verrattuna huonompaan asemaan edes hänen omasta suostumuksestaan. Lain säädösten lisäksi sitoudumme noudattamaan hyvää perintätapaa.

Kuluttajavelallisen perintäkaavio

Yritys velallisena

Yritysvelallisen perintäprosessi eroaa yksityishenkilön perintäprosessista tietyiltä osin. Alla näet perintäkaavion velallisen ollessa yritys tai yhteisö.

Yritysvelallisen perintäkaavio
TVT asunnot luottavat perinnässä Finvoiceriin

CASE TVT asunnot Oy

Turun kaupungin omistama TVT Asunnot Oy luottaa perinnässä Finvoiceriin. TVT Asunnoilla on yli 11.000 vuokra-asuntoa eri puolilla Turkua.

Printmix luottaa perinnässä Finvoiceriin

CASE Printmix Oy

Printmix Oy on luottanut Finvoicerin perintään jo kahden vuoden ajan. Printmix tarjoaa jäsen-, kilpailutapahtuma- ja juhlalehtien toteutuksia.

Valitse luotettava perintäkumppani, valitse Finvoicer

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös