Finvoicer Group Oy - Suomen parasta palvelua

Finvoicer Group Oy on täysin kotimainen laskujen elinkaari-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita tarjoava taloushallinto- ja ohjelmistotalo. Finvoicer Group tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluita aina taloushallinnon ohjelmistoista tilinpäätöksiin ja saatavienhallintaan. Vuonna 2009 perustetun Finvoicer Groupin asiantuntijat palvelevat lähes yli 2 200 yritysasiakastaan ympäri Suomea. Liikevaihdoltaan asiakkaamme vaihtelevat start up -yrityksistä pörssiyhtiöihin. Finvoicer Groupilla on toimistot Turussa ja Helsingissä.

Tarjoamme asiakkaillemme Avainlipulla huomioituja taloudenhallinnan palveluita aina taloushallinnon ohjelmistoista tilinpäätöksiin ja laskujen elinkaaripalveluista juridiikkaan. Tarkoituksenamme on ohjelmistojemme ja palveluidemme avulla automatisoida ja tehostaa asiakkaidemme kassavirtaa, rahankiertonopeutta, taloushallintoa sekä niihin liittyviä rutiineja.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimpiin yrityksiin ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Kuulumme Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) ylläpitämään perintärekisteriin.
Finvoicer Group Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Finvoicer Group Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Luottamuksesi arvoinen

Hoidamme laskutuksen, muistuttamisen ja perinnän tehokkaasti ja hyvää perintätapaa noudattaen, hienovaraisuutta unohtamatta sekä muistaen, että taustalla on toimeksiantajan asiakassuhde.

Nykyaikainen

Nykyaikaisilla ohjelmistoilla tehostamme toimeksiantajiemme rahankiertoa. Helppokäyttöinen laskutus- ja perintäjärjestelmä on myös integroitavissa taloushallinnon järjestelmiin.

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Ainutlaatuisen palvelukokonaisuutemme ansiosta aineistot siirtyvät sähköisesti aina laskun lähettämisestä tilinpäätökseen asti erittäin kustannustehokkasti.

ylös