Työkalu kuukausilaskujen lähettämiseen

Finvoicer-laskutusohjelman avulla kuukausilaskujen tekeminen ja lähettäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit valita tekemällesi laskulle lähetyskertojen määrän, laskujen lähetysvälin ja halutun eräpäivän. Voit myös valita toistuviin laskuihin täysin automatisoidun lähetyksen, jolloin toistuvia laskuja ei tarvitse joka kuukausi erikseen vahvistaa, vaan laskut lähtevät järjestelmästä automaattisesti syöttämiesi tietojen perusteella.

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta käyttää laskutusohjelman kuukausilaskutusta

CASE Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta

Lue, miten Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta hyötyi Finvoicer-laskutusohjelman kuukausilaskutuksesta.

Vuokralaskujen lähettäminen ja vuokrien valvonta


Kuukausilaskutus soveltuu erinomaisesti vuokralaskujen lähettämiseen ja vuokrien suoritusten hallinnoimiseen. Vuokralaskut lähtevät valitsemillasi eräpäivillä ja voit valita vuokralaskuille myös lähetysvälin. Laskutusohjelmasta näet reaaliaikaisesti ovatko vuokralaisesi maksaneet vuokran ajallaan.

Maksuhuomautukset vuokrista lähtevät halutessasi automaattisesti tai voit hallita maksuhuomautusten lähettämistä itse. Mikäli vuokralainen ei maksa vuokraa maksuhuomautuksenkaan jälkeen, aloitamme vuokran vapaaehtoisen perinnän. Voit keskeyttää perintätoimet milloin tahansa. Tutustu vapaaehtoiseen perintään täällä.

Mikäli vapaaehtoinenkaan perintä ei tuota tulosta, voidaan saatava siirtää oikeudelliseen perintään ja hakea vuokralaiselle häätöä. Lue lisää oikeudellisesta perinnästä ja sen vaiheista täältä.

Aloita fiksumpi tapa laskuttaa vaikka heti

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös