Laskutusohjelma verkossa

Finvoicer on verkossa toimiva laskutusohjelma


Finvoicer-laskutusohjelman käyttöönottaminen on maksutonta. Maksat ainoastaan lähettämiesi laskujen kappalemäärään perustuvan hinnan sekä pienen kuukausimaksun. Et kuitenkaan maksa kuukausimaksua niiltä kuukausilta, jolloin et lähetä laskuja. Katso hinnat täältä.

Laskuta vaikka laiturin nokalta


Finvoicer-laskutusohjelmalla hoidat myyntilaskujen lähetyksen tehokkaasti miltä tahansa internetiin kytketyllä laitteella, missä vain ja milloin vain. Finvoicer-laskutusohjelma on auki 24/7. Laskutusohjelma on itse tuottamamme ohjelmisto, jota kehitetään jatkuvasti.


Ilmainen laskutusohjelma

Laskutusohjelma, jolla teet rahaa

Finvoicer on laskutusohjelma pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat käyttää aikaa muuhun kuin laskutusrutiineihin. Unohda postimerkkien nuoleminen, laskujen tulostaminen ja kuorittaminen, me hoidamme ne puolestasi.

Laskut luodaan selainpohjaisessa käyttöliittymässä ja laskujen lähetys tapahtuu automaattisesti meidän toimestamme. Laskun lähetystapoja on kolme erilaista: perinteinen postilasku, sähköpostilasku ja verkkolasku. Et tarvitse verkkolaskutuksesta erillisiä sopimuksia pankkien kanssa.

Mikäli yrityksellänne on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, integroimme Finvoicerin maksutta siihen kiinni. Lue lisää täältä.

Automaattisella maksuvalvonnalla säästät hermoja

Enää sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkiin ja selata tiliotetta läpi tarkastaaksesi onko asiakas maksanut, me teemme maksuvalvonnan puolestasi. Selvitämme myös mahdolliset ali- tai ylisuoritukset ja kohdistamme suoritukset oikeille laskuille. Näin säästät aikaasi ja hermojasi.

Maksuhuomautukset lähtevät Finvoicerista halutessasi automaattisesti tai vaihtoehtoisesti nappia painamalla. Myös mahdolliset perintätoimet käynnistyvät halutessasi automaattisesti tai vasta hyväksyntäsi jälkeen. Saat siis koko laskutusprosessin samasta paikasta.

Ota laskutusohjelma käyttöön vaikka heti

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme numeroon 020 734 9260 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ylös